Besondere Teilnahmebedingungen
Véritable-Suisse
Gourmet- & Premium-Weinfachmesse
20.06.2021 bis 21.06.2021
1. Öffnungszeiten Besucher
B2C 20.06.2021, 11:00 Uhr – 18:00 Uhr
B2B 21.06.2021, 12:00 Uhr – 18:00 Uhr
2. Öffnungszeiten Aussteller
1,5 Stunden vor Beginn verpflichtend
bis 1 Stunde nach Ende der Messe
3. Auf- und Abbauzeiten
nur Sonder-Standflächen
Beginn Aufbau: 19.06.2021, 8:00 Uhr
Ende Aufbau: 19.06.2021, 16:00 Uhr
Beginn Abbau: 21.06.2021, 21:00 Uhr
Ende Abbau: 22.06.2021, 11:00 Uhr
4. Präsentationsstand Weingut
Präsentationsstand GIN
Wird vom Veranstalter auf- und abgebaut
5. Preise
Standflächen, Sponsoring, Marketing
Die Preise entnehmen Sie den Verkaufsprospekt Nr. 1/2021. Der Verkaufsprospekt Nr. 1/2021 ist Fester Bestandteil der Vertragsbedingungen und der Teilnahmebedingungen.
6. Medienpauschale
Die Medienpauschale ist verpflichtend und beinhaltet:
Übernahme der Firmenadresse in das Ausstellerverzeichnis (Firmenname; Straße mit Hausnummer; Postleitzahl, Ort, Land) einen Grundeintrag (eine Zeile mit Firmennamen, Stand-Nr.) unter einer Produktgruppe im Produkt- & Dienstleistungsverzeichnis (für Mitaussteller gebührenpflichtig)
Weitere Einträge gebührenpflichtig
7. Aussteller-Ausweise
Jeder Aussteller erhält 2 Ausstellerausweise
Jeder weitere Ausstellerausweis kostet 99.00 CHF.
Alle Ausweise werden vom Veranstalter vor Ausgabe personalisiert. Die Ausweise sind nicht übertragbar.
Bei missbräuchlicher Benutzung der Ausweise ist die HEERMAKA AG berechtigt, diese unter Ausschluss des Rechtsweges einzuziehen
8. Verkauf und Mustervergabe
Ein Direktverkauf findet auf der véritable-suisse nicht statt. Aufträge können über manuelle und elektronische Medien generiert werden. Musterabgaben sind über den Veranstalter gegen Entgelt zu buchen.
Fassung 1 Besondere Teilnahmebedingungen
Entlebuch, 24.01.2021 |
Special conditions of participation
Véritable-Suisse
Gourmet- & Premium-Weinfachmesse
20.06.2021 until 21.06.2021
1. Opening hours visitors
B2C 20.06.2021, 11:00 h – 18:00 h
B2B 21.06.2021, 12:00 h – 18:00 h
2. Opening hours exhibitors
1,5 hours before the beginning obligatory
until 1 hour after the end of the fair
3. Construction and dismantling times
only special stand areas
Start of set-up: 19.06.2021, 8:00 a.m.
End of set-up: 19.06.2021, 16:00 hrs.
Start of dismantling: 21.06.2021, 21:00 hrs.
End of dismantling: 22.06.2021, 11:00 a.m.
4. Presentation stand winery
Presentation stand GIN
Will be set up and dismantled by the organizet
5. Prices
Stand space, sponsorship, marketing
The prices can be found in the sales prospectus no. 1/2021. The sales prospectus no. 1/2021 is an integral part of the contract conditions and the conditions of participation.
6. Media flat rate
The media flat rate is obligatory and includes:
Transfer of company address to the list of exhibitors (company name; street with house number; postal code, city, country) one basic entry (one line with company name, stand no.) under one product group in the list of products & services (chargeable for co-exhibitors)
Further entries subject to a fee.
7. Exhibitor passes
Each exhibitor receives 2 exhibitor passes
Each additional exhibitor pass costs 99.00 CHF.
All passes will be personalized by the organizer before issue. The passes are not transferable.
In case of misuse of the passes HEERMAKA AG is entitled to confiscate them without recourse to legal action.
8. Sale and sample allocation
Direct sales do not take place on véritable-suisse. Orders can be generated via manual and electronic media. Sample sales are to be booked via the organizer for a fee.
Version 1 Special Conditions of Participation
Entlebuch, 24.01.2021 |